Voedingstherapie

drie  verschillende stappen naar een gezondere levensstijl

DE BASIS

De eerste fase vormt de basis van je traject:  we maken kennis met elkaar. Er wordt even getest of er een match is. Dit gebeurt aan de hand van een telefoongesprek van maximum 15 minuten en is kosteloos.  

01

01

DE BASIS

De eerste fase vormt de basis van je traject:  we leggen je wensen en behoeften vast en tekenen een stappenplan uit. We houden hierbij rekening met je persoonlijke wensen en behoeften: jij voelt je comfortabel in je nieuwe traject.

02

EERSTE VERANDERINGEN

In de tweede fase brengen we de eerste grote veranderingen aan. We doen dit op een tempo dat voor jou haalbaar is. Je ontdekt de voor- en nadelen van voedsel en leert hoe je ervoor zorgt dat je lichaam dagelijks de juiste bouwstoffen krijgt.

02

EERSTE VERANDERINGEN

 In een tweede fase brengen we de eerste veranderingen aaan. We doen dit op een tempo voor jou haalbaar. 

Dit gebeurt aan de hand van een meeting of zoom-meeting van ongeveer 1 uur.  Ik reken 65 euro/uur/excl btw. 

RESULTAAT

In de verdere fase van je traject heb je de smaak te pakken: je nieuwe patroon is een routine geworden. Je voelt je energiek en gezond en je lichaam is in evenwicht. Opvolingen gebeuren via meeting of zoommeeting en gaan over aanpak van specificiteiten. Ik reken 65 euro/uur/excl btw.

03

03

RESULTAAT

In de laatste fase van je traject heb je de smaak te pakken: je nieuwe patroon is een routine geworden. Je voelt je energiek en gezond en je lichaam is in evenwicht. Je hebt de kennis om op eigen kracht je nieuwe eetpatroon voort te zetten.

“Vanuit jouw verhaal maak ik een uitgewerkt actieplan, voor jou persoonlijk. Dit plan oriënteert jou en jouw lichaam naar een nieuw leven vol energie en levenslust.”

Vind handige tips en leuke recepten op Instagram:

Ben je al ingeschreven op onze nieuwsbrief?

© 2020 Boelet

Interessante links

Informatie