HOE HET WERKT

Snel en eenvoudig, lekker en gezond.

GEPERSONALISEERD

Traiteur op maat

Voor jezelf/je gezin

Bestel je favoriete gerechten voor de lunch, hoofdmaaltijd of dessert. Je maaltijd wordt klaargemaakt zodat jij ze enkel nog maar hoeft op te warmen (of in de koelkast kan leggen tot de volgende dag).

Voedingstraject

Volg je een therapeutisch voedingstraject? Dan voorzien we in maaltijden die aansluiten bij jouw behoeften.

Groepen, meetings en bedrijven

Zoek je een gezond alternatief voor je lunchmeetings? Of wil je eens wat anders dan het alledaagse aanbod? Schotel je medewerkers, potentiële klanten en jezelf een van onze maaltijden voor en aanschouw zelf de positieve gevolgen op de energie, productiviteit en het welzijn in je organisatie.

Catering en feesten

Geef je wensen en je budget door en ik maak een gepersonaliseerd aanbod op basis van jouw behoeften. Verwen de smaakpapillen van je gasten met onze out-of-the-box creaties!

Hoe bestellen?

Bezoek de bestelpagina en maak je keuze uit het ruime assortiment. 
Ben je een bedrijf, organiseer je een feest of wens je een gepersonaliseerd aanbod op particulier niveau? Neem dan contact met me op.

Praktisch

BESTELLING VOOR JEZELF/JE GEZIN

Ik werk met een wekelijks afhaalmoment op dinsdag. Past dat niet voor jou? Geen zorgen, neem contact op en we zoeken naar een oplossing. Plaats je bestelling voor zaterdagavond 23u59 en ze ligt de eerstvolgende dinsdag voor je klaar.

Praktisch

VOOR GROEPEN, BEDRIJVEN EN FEESTEN

Gepersonaliseerde maaltijden op maat zijn mogelijk vanaf 5 personen en worden geleverd op de as Brugge-Aalst en Kortrijk-Antwerpen. Neem contact op en geef je wensen en budget door, wij zorgen voor de rest!

Contacteer me

  • Vennelaan 11, 9830 Sint-Martens-Latem
  • info@derodeajuin.be
  • +32 474 49 20 15