BESTELLEN ALS PARTICULIER

Bezoek ons menu.

BESTELLEN ALS BEDRIJF

Bezoek onze contactpagina.

Een traiteur op maat voor…

Jezelf/Je gezin

Bestel je favoriete gerechten voor de lunch, hoofdmaaltijd of dessert. Je maaltijd wordt klaargemaakt zodat jij ze enkel nog maar hoeft op te warmen (of in de koelkast kan leggen tot de volgende dag).

Bedrijven en groepen

Zoek je een gezond alternatief voor je lunchmeetings? Of wil je eens wat anders dan het alledaagse aanbod? Ontdek dan de energieke en productieve voordelen van gezonde lunches in je bedrijf.

Caterings en feesten

Geef je wensen en je budget door en ik maak een gepersonaliseerd aanbod op basis van jouw behoeften. Verwen de smaakpapillen van je gasten met originele, out-of-the-box gerechen.

Een voedingstraject

Volg je een therapeutisch voedingstraject? Dan voorzien we in maaltijden die aansluiten bij je noden.

          Praktisch

Praktisch

Voor jezelf
of je gezin
(particulier)

Voor jezelf/Je gezin (particulier)

Ik werk met een wekelijks afhaalmoment op dinsdag. Past dat niet voor jou? Geen zorgen, neem contact op en we zoeken naar een oplossing. Plaats je bestelling voor zaterdagavond 23u59 en ze ligt de eerstvolgende dinsdag voor je klaar.

Voor groepen, bedrijven of feesten

Voor groepen/bedrijven/feesten

Gepersonaliseerde maaltijden op maat zijn mogelijk vanaf 5 personen en worden geleverd op de as Brugge-Aalst en Kortrijk-Antwerpen. Neem contact op en geef je wensen en budget door, wij zorgen voor de rest!

“Ik zorg voor een gebalanceerde en onvergetelijke smaaksensatie.”

Ben je al ingeschreven op onze nieuwsbrief?

© 2020 Boelet

Interessante links

Informatie