Feit of fictie: catering heeft een positieve impact op uw bedrijf

Verhoog je productiviteit

Door je lichaam van de juiste bouwstoffen te voorzien, voorkom je een ochtend- en middagdip.

Aandachtig en gefocust werken

Heb je het soms moeilijk om de aandacht erbij te houden? Dan kan verkeerde voeding de oorzaak zijn.

voel je goed, mentaal en fysiek

Ons eetpatroon beïnvloedt ons welzijn. Wie gebalanceerd eet, voelt zich goed in zijn vel.

Stephanie heeft écht een impact gehad op ons bedrijf. Nu genieten we 's middags van een heerlijke maaltijd en zetten daarna het tweede deel van de dag vol enthousiasme in.

Stephanie heeft écht een impact gehad op ons bedrijf. Nu genieten we 's middags van een heerlijke maaltijd en zetten daarna het tweede deel van de dag vol enthousiasme in.

Wie is De Rode Ajuin?

Online traiteur

De Rode Ajuin is een online traiteur- en cateringdienst voor bedrijven. We leveren kant-en-klare maaltijden tot aan je voordeur. Al onze gerechten zijn gebaseerd op de orthomolecuialre principes. Dat wil zeggen met aandacht voor de menselijke gezondheid en oog voor de optimale concentratie van bouwtoffen voor je lichaam.

Out of the box

Al onze gerechten worden bedacht en gecreëerd door Stephanie Machiels, zaakvoerder en chef-kok van De Rode Ajuin. Door haar rijke ervaring in de menselijke gezondheid en opleiding als chef-kok tovert ze dag na dag de meest smaakvolle en gezonde recepten op je bord.

Hoe het werkt

Je kan een kijkje nemen op het menu voor onze particuliere klanten om een idee te krijgen van de maaltijden die we serveren. Ben je een bedrijf en wens je een bestelling te plaatsen? Dan hoef je niet via het menu te bestellen. Neem contact met ons op en geef je wensen door. Wij voorzien in een smakelijke oplossing op basis van jouw behoeften en voorkeur.

Heb je onze Instagram al gezien?

Wil je een bestelling plaatsen of wens je meer info?

Adres

Vennelaan 11

9830 Sint-Martems-Latem

Telefoon

Ook bereikbaar op Whatsapp.

+32 474 49 20 15

E-mail

info@derodeajuin.be

Ben je al ingeschreven op onze nieuwsbrief?

© 2020 Boelet

Interessante links

Informatie

© 2020 Boelet