Wortelketchup Bericht auteur:Stef Bericht gepubliceerd op:23 juli 2021 Berichtcategorie:Recepten Bericht reacties:0 reacties Hoe maak je het? 8 wortels (oranje en paarse voor een mooie rode kleur)1 appel1 grote rode ajuin1/4 theelepel zout1/4 theelepel kurkumapoeder1/4 theelepel pittig paprikapoederwater Kuis en versnij de wortelen en de appel Stoom de wortelen en appel Kuis de ajuin, versnijd in kleine stukjes en stoof aan – laat karamelliseren Leg de gare wortelen en ajuin in een food processor , voeg de kruiden toe en mix goed (voeg water toe tot gewenste dikte) Werk af met peper en zout Kuis en versnij de wortelen en de appelStoom de wortelen en appelDe ui in kleine stukjes stoven en laat karameliserenMix alle groenten en kruiden tot ketchup dikte – indien wat te dik voeg water toeWerk af met peper en zout Gerelateerd Dit vind je vast ook leuk No-Tomato Saus 21 november 2021 Vegan Parmezaan 13 maart 2021 Een reactie achterlaten Reactie annulerenReactieVul je gebruikersnaam in om een reactie achter te laten Vul je e-mail in om te kunnen reageren Vul je website URL in (optioneel) Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Δ